Δήμος Αγίου Δημητρίου: «Ειρηνοδρομία 2019»

Τρέχουμε για την ΕΙΡΗΝΗ με τη ΦΛΟΓΑ στην καρδιά!
Τρέχουμε για την Ειρήνη, τη Δημοκρατία, την Αλληλεγγύη!

Ad - Διαφήμιση

H «Ειρηνοδρομία 2019» θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 14 Μαΐου.

O Δήμος Αγίου Δημητρίου, τα τελευταία 36 χρόνια, διοργανώνει την «Ειρηνοδρομία» στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Ειρηνοδρομία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Αττικής, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και υλοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του σωματείου κλασσικού αθλητισμού ΟΦΚΑ Οδυσσέας, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και με την υποστήριξη του ΠΣΑΤ και του ιδρύματος της «Ολυμπιακής Εκεχειρίας».
Επίσης, η φετινή Ειρηνοδρομία είναι αφιερωμένη και υποστηρίζει τη ΦΛΟΓΑ, σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, με το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει εδώ και χρόνια.
Η Ειρηνοδρομία περιλαμβάνει μια σειρά δρομικών αγωνισμάτων: 2,5 χλμ., 5 χλμ., 10 χλμ. και 1.000μ. για AμεA. Τα 10 χλμ. μάλιστα πραγματοποιούνται σε πιστοποιημένη από την AIMS διαδρομή και έχουν ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, προσελκύοντας δρομείς από την Αττική και την υπόλοιπη επικράτεια.
Η Ειρηνοδρομία είναι πια ένας αγώνας πολύ υψηλών προδιαγραφών! Μια γιορτή της πόλης μας και είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι!

Διαβάστε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αγώνα και δηλώστε τη συμμετοχή σας σήμερα: https://dad.gr/eirinodromia-2019-trechoyme-me-ti-floga-sti…/