Δημοτική κίνηση Αγίου Δημητρίου “ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ”

Όταν η γνώση της εμπειρίας συναντάει την ορμή της φρεσκάδας, δημιουργείται ένας δυναμικός συνδυασμός, που με επικεφαλής την Μαρία Ανδρούτσου, αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του Αγίου Δημητρίου. Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι/ες Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ. Ο οριστικός κατάλογος των 62 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.
Δελτίο τύπου

Στη διαρκή προσπάθειά μας για το καλό της πόλης και για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με άνδρες και γυναίκες συμπολίτες μας, που διακατέχονται από την ίδια θέληση για συμμετοχή και προσφορά.

Χωρίς κηδεμονίες από κομματικούς φορείς ή κυβερνητικούς μηχανισμούς, επιδιώκουμε μέσα από συλλογικές διαδικασίες ανοικτού διαλόγου να διαμορφώνουμε πολιτικές, που εξυπηρετούν την αγωνία και το όραμα των πολιτών του Δήμου για μια πόλη καθαρή, ανθρώπινη, λειτουργική, οικολογικά αναβαθμισμένη, πολιτιστικά συγκροτημένη και οικονομικά σθεναρή. Μέσα στο πνεύμα αυτό, το κάλεσμά μας για συνεργασίες είναι διαρκές, ανοιχτό και προς κάθε κατεύθυνση.

Με εφόδια την οραματική μας πρόταση για την Αυτοδιοίκηση και με βαθιά πίστη στις συλλογικές διαδικασίες, ανανεώνουμε διαρκώς την εκπροσώπησή μας με κριτήρια την ικανότητα, την πολιτική επάρκεια, την κοινωνική καταξίωση και μπαίνουμε στη μάχη για να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

Μετά την απόφαση του Φάνη Οικονομάκου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη», να ενταχθεί ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ» δύο συμπολίτες μας με μακρά και ουσιαστική συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά θέματα της πόλης μας. Πρόκειται για τους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους Στέλιο Βαμβακούση και Γιώργο Σκορδάκη, που ενώνουν τη δημιουργική τους διάθεση και τις αγωνίες τους για την πόλη με τις δικές μας.

Και μαζί τους θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου!

Νίκη που θα είναι για την πόλη μας, τον Άγ. Δημήτριο!

Μαρία Ανδρούτσου
Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου
Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης
ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ

Βρείτε στο χάρτη τον/την υποψήφιο/α της γειτονιάς σας.

Νέος υποψήφιος ο Νίκος Πουλόπουλος ένας επικοινωνιακός νέος με προσόντα και κοινωνική ευαισθησία.