Ιατρική Εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση του εμφράγματος του μυοκαρδίου και του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου»

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει επιστημονική ιατρική εκδήλωση με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του εμφράγματος του μυοκαρδίου και του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου», την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, ώρα 18:30, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου  (είσοδος από Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό «Περιστέρι»).

Ad - Διαφήμιση

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Στέφανος Φούσας, Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, όπως και Πρόεδρος επίσης επί σειρά ετών, της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Διευθυντών ΕΣΥ.

Η ημερίδα πραγματοποιείται από το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, με συντονιστή τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας, Ιατρό κ. Γ. Μπεκιάρη, σε συνεργασία με την Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου, τον Πρόεδρο κ. Ζήκο Κόντη και την Κλινική «Ταξιάρχαι».

Η εν λόγω εκδήλωση είναι εξαιρετικής σημασίας και σπουδαιότητας για όλους,

η δε συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν. Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  kepygeias@peristeri.gr .