O Γιάνης Βαρουφάκης ποζάρει με την Pamela Anderson στις Βρυξέλλες

Ο γνωστός οικονομολόγος και πολιτικός Γιάννης Βαρουφάκης βρίσκεται με τα στελέχη του κόμματός του “Ευρωπαϊκή Άνοιξη” στις Βρυξέλλες όπου και έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου με καλεσμένους από διάφορους χώρους και ανάμεσα σε αυτούς και η διάσημη ηθοποιός Pamela Anderson.

Ad - Διαφήμιση

Στο site του Ευρωπαϊκής Άνοιξης διαβάζουμε τα εξής:

H «Ευρωπαϊκή Άνοιξη» βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να θέσει σε κίνηση την Εναλλακτική στις Μη Εναλλακτικές του Ευρωπαϊκού Κατεστημένου: την πρώτη στα χρονικά διεθνική συμμαχία που κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές με ένα κοινό πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη!

Οι συνιδρυτές του DiEM25 Γιάνης Βαρουφάκης και Σρέτσκο Χόρβατ έδωσαν συνέντευξη τύπου, όπου οι ίδιοι και άλλοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ευρωπαϊκής Άνοιξης παρουσίασαν την προοδευτική διεθνική συμμαχία που έχουν δημιουργήσει. Βρέθηκαν κοντά τους  και κάποιοι ιδιαίτεροι καλεσμένοι όπως η ακτιβίστρια και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Laura Álvarez και η ηθοποιός και ακριβίστρια Pamela Anderson.

«Σήμερα ξεκινάμε την πανευρωπαϊκή μας καμπάνια για να φέρουμε την Ευρωπαϊκή Άνοιξη στο επίκεντρο των πολιτικών διεργασιών, για να θέσουμε σε κίνηση την Εναλλακτική λύση στα προβλήματα των λαών μας απέναντι στις μη Εναλλακτικές πολιτικές του ευρωπαϊκού κατεστημένου» ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης.