Πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

4o Εργαστηριακό Κέντρο Γ΄Αθήνας                                                                            Λευκωσίας 50 12133 Περιστέρι

Ad - Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

4ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Γ’ ΑΘΗΝΑΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ) το ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ που υλοποίησε σε συνεργασία με την ΕΕΕΠΦ σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών BLS πιστοποιημένο από το ERC

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στους σύγχρονους και άνετους χώρους του 4ου Ε.Κ. Γ΄ Αθήνας, πραγματοποιήθηκε  πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, στη  Βασική Υποστήριξη  Ζωής (BLS : Basic Life Support) στο οποίο συμμετείχαν  44 μαθητές του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας του σχολείου.

              Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) και το ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης) – με υπεύθυνο εκπαιδευτή τον κ. Χ. Καπνόπουλο και το 4ο ΕΚ Γ’ Αθήνας – με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τον κ. Παναγιωτίδη Κ. και την κ. Μιχαλά Κ.

Οι μαθητές μας, εκτός από γνώσεις και δεξιότητες, απέκτησαν και  πιστοποιητικό από το ERC στη Βασική Υποστήριξη Ζωής, και  αρκετοί από αυτούς θα συμμετάσχουν και σε  σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών -BLS INSTRUCTOR, που θα πραγματοποιηθεί στις  14 Απριλίου 2019, ώστε να γίνουν και οι ίδιοι εκπαιδευτές  BLS  του ERC.

Ευχαριστούμε θερμά, τον υπεύθυνο  του σεμιναρίου κ. Καπνόπουλο Χάρη και όλους τους εθελοντές εκπαιδευτές, για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Το 4ο Ε.Κ. Γ’ Αθήνας, είναι μια σχολική μονάδα της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, στην οποία πραγματοποιούνται τα εργαστηριακά μαθήματα στους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ, του 3ου ΕΠΑ.Λ, του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Περιστερίου και στους καταρτιζόμενους του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου.

το 4ο ΕΚ Γ΄Αθήνας

«ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ»

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 4ου ΕΚ Γ’ Αθήνας

Δρ Γαλαζούλα Μαρία