Οικογενειακή τραγωδία στο Ελληνικό

Ζευγάρι τσακώθηκε μέσα στο διαμέρισμά του και ο 87χρονος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε και σκότωσε την βουλγαρικής καταγωγής σύντροφό του. Στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ad - Διαφήμιση

Η 50χρονη γυναίκα, τραυματισμένη, βγήκε στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης για να σωθεί και προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί για να πάει στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του ταξί, περιγράφοντας τα όσα είδε, αναφέρει: «Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε”, είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω ‘’κυρία βγείτε έξω’’. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ‘’Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με’’, μου είπε». Ο απόστρατος Αντιπτέραρχος την ακολούθησε έξω από το σπίτι και όταν την είδε πεσμένη στο δρόμο, αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο πιστόλι. Οι δυο τους μεταφέρθηκαν εγκαίρως στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας βαριά τραυματισμένοι, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν τελικά να τους κρατήσουν στη ζωή και να αφήσουν την τελευταία τους πνοή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από το περιστατικό φέρεται να είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ του ζευγαριού για οικονομικούς λόγους.