Έδιωξαν από την Σχολή τον καταδρομέα που τραγουδούσε «Μακεδονία Ξακουστή»

Πριν λίγες ημέρες ένα video του καταδρομέα, Μανώλη Μπούχλη, έγινε viral καθώς τραγουδούσε το εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή” την ώρα που έπεφτε με το αλεξίπτωτο.

Ad - Διαφήμιση

Ο νεαρός Κρητικός θέλησε με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ βρισκόταν πάνω από μακεδονικό έδαφος.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό πως ο Μανώλης Μπούχλης αποβάλλεται από την ΣΒΕΑ, καθώς παραβίασε τους κανόνες που άπτονται στην ασφάλεια των ρίψεων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων. Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας. Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει».