Δημοτικές εκλογές 2019: Πού κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Βούρος

Ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος αποφάσισε να διεκδικήσει την δημαρχία στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πολιτών Πολιτεία» που υποστηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία, το ΚΙΝΑΛ αλλά και την ΑΕΚ.

Ο συνδυασμός του Γιάννη Βούρου είναι ανεξάρτητος, με στελέχη από όλες τις παρατάξεις. Είναι ενδεικτικό, ότι οι 40 που ανακοινώθηκαν προέρχονται από 4 διαφορετικές παρατάξεις των προηγούμενων εκλογών, ενώ οι 19 εξ αυτών προέρχονται από την «γαλάζια» παράταξη. Τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και το Κίνημα Αλλαγής, βλέπουν με θετικό μάτι την υποψηφιότητά του, ενώ χαίρει της στήριξης και του φίλαθλου κόσμου και της διοίκησης της ΑΕΚ ενόψει της ολοκλήρωσης κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια το 2020. Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Βούρος υπήρξε αθλητής του στίβου και ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ ενώ έχει διατελέσει και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Στο ερώτημα των φίλων μου “γιατί πας να μπλέξεις” απάντησα ότι το προσωπικό μου χρέος είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της κοινωνίας και όχι να παρατηρώ απαθής τη φθορά της» ήταν η απάντηση του όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Το σύνθημά του είναι: «Η αλήθεια υπάρχει, είμαστε εμείς» και τονίζει: «Αυτή την αλήθεια θέλω να υπηρετήσω και σας προσκαλώ μαζί να αναδείξουμε».