Πέθανε ο Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» του Μπέβερλι Χιλς

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» της αγαπημένης σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν σε καταστολή.

Ad - Διαφήμιση

Ο Λουκ Πέρι πέθανε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «St. Joseph» στο Μπέρμπανκ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Άρνολντ Ρόμπινσον, στο πλευρό του βρίσκονταν τα παιδιά του, Τζακ και Σόφι, η αρραβωνιαστικά του, Γουέντι Μάντισον Μπάουερ, η πρώην σύζυγός του Μίνι Σαρπ, η μητέρα του Αν και ο πατριός του Στιβ Μπένετ, τα αδέλφια του Τομ και Έιμι, και άλλοι στενοί συγγενείς και φίλοι.

Η τραγική συγκυρία ήταν ότι την ίδια ημέρα το δίκτυο Fox ανακοίνωσε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέρι δεν είχε υπογράψει για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα καθώς πρωταγωνιστoύσε στη σειρά «Riverdale», που βασίζεται στα αγαπημένα κόμιξ «Archie», υποδυόμενος τον πατέρα του κοκκινομάλλη  ήρωα.

Η «Μπρέντα», Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι. «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε.