Συγκέντρωση Παρουσίασης Υποψηφίων Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιστέρι

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ad - Διαφήμιση

Δελτίο Τύπου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου, το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο που στηρίζει το ΚΚΕ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων στο Δήμο Περιστερίου και το Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Ούτε εκφράσαμε, ούτε θέλουμε να εκφράσουμε τους λιγοστούς μεγάλους επιχειρηματίες της πόλης- τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού εργοστασιάρχες, τους ιδιοκτήτες σούπερ-μάρκετ, τους μεγαλεμπόρους, τους καναλάρχες, τους ιδιοκτήτες ομάδων και τους αχυρανθρώπους τους ή τους νονούς της νύχτας.

Θέλουμε να εκφράσουμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τους μετανάστες, τους μικρούς εμπόρους και μαγαζάτορες, τους συνταξιούχους, όλους όσους βρεθήκαμε στους αγώνες, όσους δε συμβιβάζονται με τη λογική του λιγότερο κακού που πάντα γίνεται περισσότερο, όσους δεν ανέχονται να λερώνονται στο όνομα μιας δήθεν “αριστεράς” αξίες και ιδανικά που γεννήθηκαν από γνήσιους κι ανιδιοτελείς αγωνιστές, όσους δεν ανέχονται την υποταγή στους δολοφόνους των ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ, εκείνους που θέλουν να εκφράσουν το πιο δυνατό ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέτοιοι αγωνιστές κοσμούν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Περιστερίου, στην Περιφέρεια Αττικής και σε όλη τη χώρα.

Σας καλούμε να δώσετε το παρόν στην παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης την Κυριακή 3 Μάρτη στις 11 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου.