Θανάσης Δημητρίου: Η πορεία και η ιστορία κάθε ανθρώπου, δείχνει το στίγμα του

Η πορεία και η ιστορία κάθε ανθρώπου, δείχνει το στίγμα του. Μαζί με τις αξίες και τα ιδανικά του είναι εφαλτήρια για την συνέχειά του και αποτελούν εχέγγυα για το μέλλον του.
Δύο χρόνια συνυπεύθυνος διαχείρισης και λειτουργίας του Κολυμβητηρίου του Δήμου μας στο λόφο Αξιωματικών. Ένα στολίδι που κοσμεί το Περιστέρι, ένας υπέροχος χώρος που τον έχουν αγκαλιάσει 6000 και πλέον εγγεγραμμένα μέλη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας προσέρχονται καθημερινά.
Αυτή η τεράστια ανταπόκριση και επιτυχία του Κολυμβητηρίου όμως ξεκίνησε από τον εμπνευστή της, τον Δήμαρχό ,Ανδρέα Παχατουρίδη. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα όταν με κάλεσε και μου ανέπτυξε το πλάνο δράσης λειτουργίας του Νέου κολυμβητηρίου . Η προταση του να αναλάβω ενεργό ρόλο και να είμαι υπευθυνος για την ευρυθμη λειτουργία του , έδειξε πέρα από εκτίμηση στο πρόσωπό μου , οτι όλοι μαζί μπορούμε να οραματιστούμε και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο Περιστέρι.
Το όραμά του, η εργατικότητά του , η αγωνιστικοτητά του και το πνευμα συλλογικότητας που τον διακρίνει , είναι οι λόγοι που με ώθησαν συνειδητά και με σιγουριά να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.
Μόνο με την στηριξή σας θα μπορεσουμε συνεχισουμε την επιτυχη πορεια .Με την βοήθειά σας θα συνεχισω να προσφερω ενεργά και με συνέπεια , με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους συμπολίτες μας , για το Περιστέρι που ζούμε και αγαπάμε .

Ad - Διαφήμιση

 

Θανάσης Δημητρίου

Δημοτικός σύμβουλος