Στην Αθήνα το πρώτο κατάστημα για το διαβήτη από την Medtronic

H Medtronic plc (NYSE:MDT), παγκόσμιος ηγέτης υπηρεσιών και λύσεων ιατρικής τεχνολογίας, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Medtronic DIABETES.SHOP στην Αθήνα. Σκοπός της λειτουργίας του καταστήματος είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των ατόμων με διαβήτη και των οικείων τους στις λύσεις που παρέχει η τεχνολογία.

Το καινοτόμο και εύκολα προσβάσιμο Medtronic DIABETES.SHOP λειτουργεί σε έναν χώρο άνετο, ανοιχτό και φιλόξενο στην «καρδιά» της Αθήνας, στον Πύργο των Αθηνών, κοντά στα περισσότερα Διαβητολογικά Κέντρα και Ιατρεία.

Το Medtronic DIABETES.SHOP στην Ελλάδα είναι η απάντηση στη λανθασμένη πληροφόρηση και τις προκαταλήψεις γύρω από το διαβήτη. Ενθαρρύνοντας τη συζήτηση και την επικοινωνία γύρω από τη νόσο, η Medtronic επιδιώκει να αλλάξει τη νοοτροπία και κάποιες από τις αντιλήψεις γύρω από το διαβήτη. Το κατάστημα θα λειτουργήσει σαν σημείο αναφοράς για τους ασθενείς, τις οικογένειες και τους οικείους τους, έτσι ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τη νόσο και να ζουν μια πλήρη και παραγωγική ζωή. Αυτός ο στόχος υπήρξε οδηγός για την επιλογή της τοποθεσίας και το σχεδιασμό του καταστήματος.