Συνελήφθη ο δολοφόνος του Σταματιάδη για το έγκλημα στην Κηφισιά

Τους δολοφόνους του Αλέξανδρου Σταματιάδη ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ., εξιχνιάζοντας το έγκλημα που συνέβη στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας 2 Απριλίου 2018.

Ad - Διαφήμιση

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο ένας εκ των τριών δολοφόνων και ληστών του Αλέξανδρου Σταματιάδη. Οι άλλοι δύο αναζητούνται και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Η σύλληψη του ενός εκ των ληστών έγινε στο πλαίσιο εξάρθρωσης 11μελούς σπείρας (10 Αλβανοί και μία Ρουμάνα). Από τη σπείρα έχουν συλληφθεί οι εννιά και αναζητούνται οι άλλοι δύο. Ο δολοφόνος του Σταματιάδη συνελήφθη στο Βέλγιο, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Αττικής ανακοίνωσε την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε σπίτια στην Αττική, ενώ μέλη της σπείρας είχαν δολοφονήσει τον 52χρονο επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη.

Ηδη έχουν εξιχνιαστεί η διάπραξη επιπλέον μίας ληστείας σε οικία, 55 κλοπές και 9 περιπτώσεις απόπειρας κλοπών σε σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις, καθώς και μία απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ.