Ήττα (1-2) από τη Λαμία για τον Ατρόμητο

Την τέταρτη συνολική ήττα (3 εκτός) στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ γνώρισε η ομάδα του Ατρομήτου στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία στην πόλη της Φθιώτιδας.

Ad - Διαφήμιση

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας κυρίως από την αριστερή πλευρά με Ουάρντα και Ενσικουλού χωρίς όμως να καταφέρνει να ολοκληρώσει τις φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε με σκοπό να προηγηθεί κάτι που κατάφερε στο 47’ έπειτα από κοντινή προβολή του Κουλούρη από ασίστ του Ουάρντα.

Λίγο μετά τους πανηγυρισμούς των παικτών και σε μια αδράνεια τόσο της άμυνας όσο και του Μέγιερι η Λαμία βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει με τον Τομάς σε κενή εστία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της φάσης του γκολ ο Μπαράλες που βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι είναι εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ.

Στο 76’ ο διαιτητής του αγώνα Κομίνης υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι όταν ο Δημούτσος έπεσε πάνω στον Χατζηϊσαία μέσα στην περιοχή, το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο Μπαράλες κάνοντας το 2-1.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει χάνοντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τους Ουάρντα και Κουλούρη.

Λαμία (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι (87′ Μπουλούλης), Τομάς (69’ Μπερτόγλιο), Επστάιν (62’ Καραμάνος), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (81′ Κορτ), Μπρούνο (45′ Μούγακιτς, 59′ Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Κουλούρης