Χαϊδάρι: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΔΥΕ

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία της γραμματείας της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) με τους Αγγελική Σαμούρη, Ανδριανό Μπούκουρη και Γρηγόρη Αναγνώστου, παρέδωσαν τμήμα της υλικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε από τις Επιτροπές Ειρήνης και τις Λαϊκές Επιτροπές, με προορισμό τους πρόσφυγες και τις υπόλοιπες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται στο επίκεντρο της αδικίας του καπιταλιστικού συστήματος.

Ad - Διαφήμιση

Ένα μέρος της βοήθειας, παραδόθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου με σκοπό να διατεθεί στους πρόσφυγες του Κέντρου Φιλοξενίας Σκαραμαγκά.

Εκ μέρος του Δήμου Χαϊδαρίου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Μιχάλης Σελέκος, ο οποίος τους «ευχαρίστησε θερμά για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Αυτή η βοήθεια, τόνισε, έρχεται σε μια περίοδο που η αλληλεγγύη είναι πιο αναγκαία από ποτέ, αφού πλέον τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα αλλού και όχι στους κατατρεγμένους των πολέμων και στη βοήθεια που έχουν τόσο πολύ ανάγκη. Χωρίς την αλληλεγγύη από τους μαζικούς φορείς και τα σωματεία,  η κατάσταση στο Κέντρο Φιλοξενίας θα ήταν πολύ χειρότερη».

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου