Συνεχίζονται οι τεχνικές παρεμβάσεις αναβάθμισης των σχολείων του δήμου Χαϊδαρίου

Συνεχίζονται οι τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Χαϊδαρίου στα σχολεία της περιοχής μας με στόχο τη συντήρηση των υφιστάμενων υποδομών και την αναβάθμισή τους.

Ad - Διαφήμιση

Πρόκειται για συνέχεια των δεκάδων παρεμβάσεων που έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται από το καλοκαίρι του 2018 και συνεχίζονται σε ολόκληρο το Δήμο. Αφορούν επισκευές σε στέγες, μονώσεις, βαψίματα, στεγανοποιήσεις, κατασκευή υδρορροών, διαμόρφωση των εισόδων και του περιβάλλοντα χώρου των σχολικών μονάδων και αρκετές άλλες μικροπαρεμβάσεις, που προέκυψαν από τη συνεργασία και τις συναντήσεις με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Παρά το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργούν οι Δήμοι, είναι σταθερά στην προτεραιότητα μας η βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών ώστε να εξασφαλίζεται αναβαθμισμένη ποιότητα στις σπουδές των παιδιών μας.

Γι’ αυτό, παρά τις δυσκολίες, από τη μία εξασφαλίζουμε σταθερά, την χρηματοδότηση για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων και από την άλλη διεκδικούμε με κάθε τρόπο νέους πόρους και αύξηση της χρηματοδότησης του Δήμου από το κράτος, ώστε να μπορέσουν να γίνουν όλες οι απαραίτητες εκτεταμένες παρεμβάσεις που θα αναβαθμίζουν αποφασιστικά την ποιότητα των σχολικών υποδομών.