Ο Καμμένος διέγραψε Κουντουρά-Κόκκαλη

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι τη θέτει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην κα Κουντουρά. Στη συνέχεια, με νέο tweet ανακοίνωσε τη διαγραφή και του Βασίλη Κόκκαλη.

Ad - Διαφήμιση

«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Ανακοινώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής δύο επιστολές του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, με τις οποίες οι βουλευτές Έλενα Κουντουρά και Βασίλης Κόκκαλης, τίθενται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.Σημειώνεται ότι στην Ολομέλεια ανακοινώθηκε και επιστολή του Βασίλη Κόκκαλη, με ημερομηνία 12/01/2019, με την οποία δηλώνει την αποχώρησή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.