Το πρωί της Πρωτοχρονιάς αντιπροσωπεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής επισκέφθηκε το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο, όπου μοίρασε δώρα στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα της πόλης του Χαϊδαρίου. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο διοικητής της Ταξίαρχος, Μανώλης Δασκαλάκης, και ο διοικητής του Α.Τ Χαϊδαρίου Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Κώστας Παχής.
Ad - Διαφήμιση
Οι επικεφαλής της αντιπροσωπείας υποσχέθηκαν στη διοίκηση του ιδρύματος πως τέτοιες δράσεις θα πραγματοποιούνται συνεχώς για αυτά τα παιδιά και γενικά όπου υπάρχουν ανάγκες.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους και ευχήθηκε το παράδειγμά τους να το μιμηθούν και άλλοι φορείς της περιοχής.









