Πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος φάνηκε σοβαρός απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου επικρατώντας με 8-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας από την πρώτη θέση του ομίλου του.

Ad - Διαφήμιση

Η ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με 5-0 από το πρώτο ημίχρονο δείχνοντας ότι θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με τη Θύελλα όπως και τα υπόλοιπα.

Μόλις στο 9’ ο Βασιλακάκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ενσικουλού βρήκε τον Μούγιακιτς, εκείνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανδριόλα και στην επιστροφή ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα, ο αρχηγός της ομάδας μας, Ούμπιντες, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης με μακρινό σουτ.

Το πρώτο τέταρτο ολοκληρώθηκε με ακόμα ένα γκολ για τον Ατρόμητο, καθώς ο Σάκιτς εκτέλεσε το κόρνερ και με κεφαλιά στο ύψος του πρώτου δοκαριού, ο Καρασαλίδης διαμόρφωσε το 3-0.

Το 4-0 ήρθε στο 28’ από τον Μούγιακιτς ενώ στο 41’ ο Σάκιτς κατάφερε να γράψει το 5-0 έπειτα από ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ των τυπικά γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος κατέβασε ταχύτητα με το 6ο γκολ της ομάδας μας να έρχεται στο 65’ όταν Κώτσόπουλος και Μούγιακιτς συνεργάστηκαν εξαιρετικά έξω από την περιοχή και ο τελευταίος με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο του γκολ.

Ο Κωτσόπουλος κατάφερε να μπει στη λίστα των σκόρερ στο 74’ όταν από το ύψος τη μικρής περιοχής βρέθηκε εντελώς μόνος του από την πάσα του Ενσικουλού και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 7-0.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80’, με τον Ενσικουλού να κάνει το σλάλομ μέσα στην περιοχή και με αριστερό πλασέ να γράφει τον επίλογο του 8-0.

Στα αξιοσημείωτα λογίζεται και το επαγγελματικό ντεμπούτο του μόλις 16 ετών, Ρονάλντο Σάνι, με τη φανέλα του Ατρόμητου, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης (56’ Μανέ), Ρέτζο, Φίλων, Γατσέλος, Σιμιτζής, Αργυρίου (61’ Βλαβιανός), Δαβιλάς, Μαυρομάτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (46’ Στρούγγης), Καρασαλίδης, Σάκιτς (53’ Γιαννούλης), Ούμπιδες, Γαρουφαλιάς, Ενσικουλού, Βασιλακάκης (66’ Ρονάλντο), Μούγιακιτς, Κωτσόπουλος.