ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ “ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ”

Γνωρίζω την πόλη μου

Ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο “Οδυσσέας” διοργανώνει για το 2018 τον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ “ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ”.

Ad - Διαφήμιση

H διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, έχει καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε μικρούς (από έξι ετών) και μεγάλους αθλητές/αθλούμενους (οποιασδήποτε ηλικίας).

Οι ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος (Θέατρο Πέτρας, Καμίνι, Άλσος κλπ.), για να θυμηθούν οι παλιοί και να διδαχθούν οι νέοι την ιστορία οικοδόμησης της Πετρούπολης.

Οι αθλητές/αθλούμενοι θα συγκεντρωθούν στις 9:30 στον Αγ. Δημήτρη και στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση. Ο τερματισμός θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας (Εθν. Αντιστάσεως 61), όπου θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους, με φωτογραφίες από την πόλη μας, του χτες και του σήμερα.

Καλούμε όλους τους αθλητές, όλους τους αθλούμενους και μη, να πάρουν τα ποδήλατά τους, να φορέσουν τα κράνη τους και να απολαύσουν μία εκπαιδευτική διαδρομή, στην παλιά και νέα Πετρούπολη.