Πλήθος κόσμου στο άνναμα του δέντρου στο Περιστέρι

Στις 7 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης του Περιστερίου έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!!!

Ad - Διαφήμιση

Η βραδιά ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την παιδική  χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου, χορευτικά από τα παιδιά της σχολής χορού On Stage και βεγγαλικά που έλαμψαν το Περιστέρι σε όλη την Αττική. Ακολούθησε η μεγάλη συναυλία με τους αγαπημένους ONIRAMA, που ξεσήκωσαν το κοινό σε ξέφρενους και εορταστικούς ρυθμούς.

Είχε προηγηθεί η παρέλαση γκρουπ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, τους Αι Βασίληδες, την Ομάδα Τσίρκου Fabrica Athens, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και τα δημοτικά εργαστήρια, πλημμυρίζοντας με ήχους γιορτινούς την κεντρική αγορά του Περιστερίου.

Μικροί και μεγάλοι μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ στις 383 εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις! Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό “Περιστέρι”) με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα γιορτινά τρενάκια, την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής και στην 1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες με το Εορταστικό Καραβάκι, το Δέντρο των Ευχών και το “Σπίτι του Αι Βασίλη”.

Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και χορευτικά δρώμενα.