Οδύνη στην κηδεία της Ελένης Τοπαλούδη

Ράγισαν καρδιές στο Διδυμότειχο στο στερνό αντίο στην 21χρονη Ελένη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στη Ρόδο.

Η σορός της αδικοχαμένης φοιτήτριας μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης  από την Ρόδο στην Αλεξανδρούπολη και από κει στο Διδυμότειχο που την υποδέχτηκαν απαρηγόρητοι οι γονείς της και όλη η τοπική κοινωνία. Το μοιρολόι της μάνας αντήχησε σε όλη την πόλη.

Η κηδεία της Ελένης πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί  με εκατοντάδες κόσμου να κατακλύζουν την εκκλησία για να αποχαιρετήσουν το νεαρό κορίτσι και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της.

15

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια της φοιτήτριας.

«Από το γραφείο του δικηγόρου της οικογένειας Ιωάννη Τοπαλούδη και θείου της αδικοχαμένης Ελένης, κ. Ευάγγελο Γκιουγκή, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για τη σύλληψη των ενόχων της στυγερής δολοφονίας της Ελένης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που μας συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές που περνάμε και ιδιαίτερα τις αρμόδιες Λιμενικές Αρχές Ρόδου, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όσους άλλους συνέδραμαν στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.

Η άμεση σύλληψη τους και η επικείμενη βαριά τιμωρία τους, θα απαλύνει τον πόνο της οικογένειας και θα ικανοποιήσει το περί δικαίου αίσθημα της Ελληνικής κοινωνίας που συγκλονίστηκε από το ειδεχθές έγκλημα.

Δικηγορική Εταιρεία
Ευάγγελος Γκιουγκής-Ηλίας Γκιουγκής»