ΕΕΑ: «Βραβεία Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Με επιτυχία συνεχίστηκε ο θεσμός των «Βραβείων Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που έχει καθιερώσει από το 2014 το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Σε μια εκδήλωση – γιορτή για την επιχειρηματικότητα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας, το Ε.Ε.Α. απένειμε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, συνολικά 10 βραβεία – 9 σε επιχειρήσεις που άντεξαν στην κρίση, καινοτόμησαν και αναπτύχθηκαν, και ειδικό βραβείο σε μαθήτρια που πρώτευσε σε οικονομική σχολή.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν  
  • BASE GRILL. Το βραβείο απένειμαν ο Πρόεδρος του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, και ο Γ.Γ. του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.

Ad - Διαφήμιση

  • CLIO MUSE. Το βραβείο απένειμαν η Υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά και o Α’  Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Νίκος Γρέντζελος.

  • ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ. Το βραβείο απένειμαν ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Κώστας Σκανδαλίδης και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Κογιουμτσής.

  • El-Translations. Το βραβείο απένειμαν η βουλευτής της ΝΔ κα. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Οικονομικός Επόπτης του Ε.Ε.Α. κ. Παναγιώτης Παντελής.

  • ANEL – E.E. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Το βραβείο απένειμαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Δημαράς, και ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Ζηκόπουλος.

  • KOORELOO. Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου Eurobank, κ. Μιχάλης Βλασταράκης.

  • ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ. Το βραβείο απένειμαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και ο Πρόεδρος της “ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ” κ. Δημήτρης Βαρδακώστας.

  • MCL AE. Το βραβείο απένειμαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.

  • ReGeneration by Global Shapers Athens Hub. Το βραβείο απένειμαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας και o Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του ΕΕΑ κ. Γιάννης Βαφειαδάκης.

Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στην κα. Ελένη Μαρία Δόντη, πρώτη εισακτέα στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιά. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

έχτηκαν την τελευταία 5ετία, επιμένουν σταθερά στην κάλυψη της ανάγκης γιαποιοτικό παιχνίδι. Μία ανάγκη η οποία βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, δεδομένου του αναβαθμισμένου μορφωτικού επιπέδου των γονιών με περιβαλλοντικές ευαισθησίες και έτσι, και τα παιχνίδια των παιδιών τους θα έχουν αντίστοιχης φιλοσοφίας. Έτσι, τα παιχνίδια Δαμίγου, από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, το σύγχρονο design και με τις πρότυπες προδιαγραφέςθα έχουν μία σταθερά ανερχόμενη πορεία στον χώρο.