ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 τοποθετήθηκαν τα πρώτα όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου στον Δήμο Αιγάλεω, στο Δ.Α.Κ. “Εύα Χριστοδούλου”. Τα όργανα είναι προσβάσιμα σε κάθε πολίτη και επισκέπτη για δωρεάν χρήση, κάθε μέρα 7:00-22:30 εκτός από τις επίσημες αργίες.

Ad - Διαφήμιση

Με αυτή την πρωτοβουλία εμπλουτίζονται οι δυνατότητες άθλησης των κατοίκων στο φυσικό περιβάλλον, προωθείται ο αθλητισμός ως μέρος της καθημερινότητας μας, καθώς και η κοινωνικοποίηση μεταξύ των ατόμων.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί η παρέμβαση με τοποθέτηση χλοοτάπητα και προστατευτικού διχτιού και σχεδιάζεται η εγκατάσταση και αντίστοιχων οργάνων και σε άλλα σημεία της πόλης.

Τα όργανα γυμναστικής που τοποθετήθηκαν είναι τα εξής: ελλειπτικής κίνησης ποδιών, έκτασης ποδιών, έλξεων ώμων, πιέσεων ώμων, εκτάσεων, ποδήλατα, βάδισης αέρος & πάγκος κοιλιακών, είναι διαθέσιμα για το κοινό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτά, ενώ λόγω της ανατομίας και της κατασκευής τους, δεν απαιτείται η παρουσία και καθοδήγηση γυμναστή.