Ομιλία του Βουλευτή Επικρατείας Θεόδωρου Φορτσάκη με θέμα: «Για ένα νέο ξεκίνημα, τομές στην Παιδεία και στην Οικονομία»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 η ομιλία του Βουλευτή Επικρατείας Θεόδωρου Φορτσάκη με θέμα: «Για ένα νέο ξεκίνημα, τομές στην Παιδεία και στην Οικονομία».

Πλήθος κόσμου από όλες τις γειτονιές της Αθήνας κατέκλυσε από νωρίς το συνεδριακό κέντρο και τους δρόμους γύρω από το Πολεμικό Μουσείο.
Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης, που χαιρέτησαν την εκδήλωση, και περισσότεροι από τριάντα Βουλευτές. Εκεί ήταν και ο τέως Υπουργός Στέφανος Μάνος, καθώς και μεγάλος αριθμός τέως Υπουργών και Βουλευτών. Πολυάριθμοι ήταν οι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία φοιτητών και νεολαίων.

Ο Βουλευτής απευθύνθηκε με αμεσότητα στους παρισταμένους και μιλώντας από στήθους εξέθεσε ρηξικέλευθες προτάσεις – τομές για την παιδεία και την οικονομία.

Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων ήταν ενθουσιώδης. Μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά και αποφασιστικά.