Εννέα άνθρωποι μέλη της ίδιας οικογένειας έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία από τις φονικές πλημμύρες

Τους 29 έχουν φτάσει συνολικά οι νεκροί στην Ιταλία από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα με πλημμύρες από τις καταρρακτώδεις βροχές.

Ad - Διαφήμιση

Εννέα άνθρωποι τριών διαφορετικών γενεών, μέλη της ίδιας οικογένειας έχασαν τη ζωή τους στο Παλέρμο της Σικελίας όταν ένας πλημμύρισε ποταμός στην πόλη Παλέρμο. Ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας ήταν τρία παιδιά ηλικίας ενός, τριών και δεκαπέντε ετών.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει εκτός από υλικές ζημιές και τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων.

Η οικογένεια περνούσε μέρος των διακοπών της της αργίας της εορτής των Αγίων Πάντων στο Παλέρμο, όταν ένας μικρός ποταμός που διαρρέει την πόλη πλημμύρισε λόγω των έντονων καιρικών διανομέων.

Εισαγγελικές αρχές που επισκέφθηκαν την περιοχή εξετάζουν το ενδεχόμενο το σπίτι που βρήκαν τραγικό θάνατο οι εννέα άνθρωποι να είχε χτιστεί χωρίς να έχουν λυθεί όλες οι πρόνοιες που προβλέπει ο Νόμος, ωστόσο όπως δήλωσαν οι ίδιοι είναι νωρίς ακόμα για να αποδοθούν πιθανές ευθύνες». Δημοτικές αρχες της περιοχής υποστήριξαν σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι το σπίτι ήταν αυθαίρετο και οι ιδιοκτήτες του που το νοίκιασαν στην άτυχη οικογένεια, είχαν προσφύγει δικαστικώς κατά της απόφασής κατεδάφισής του.