Την αήττητη πορεία του συνέχισε ο Ατρόμητος

Την αήττητη πορεία του στη φετινή Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ συνέχισε ο Ατρόμητος αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ad - Διαφήμιση

Το ματς της 9ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο Περιστέρι είχε μεγάλο ενδιαφέρον και προσέλκυσε αρκετό κόσμο που γέμισε το μεγαλύτερο μέρος της κερκίδας του Δημοτικού Σταδίου.

Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου για τον Ατρόμητο ήρθε στο 18’ με τον Ουγκράι να δοκιμάζει σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου να κρεμάσει τον Πασχαλάκη, όμως στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Η ομάδα του Ατρόμητου δεν κατάφερε να μην δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο αφού στο 40’ σε μια στημένη φάση ο Κρέσπο πλάσαρε μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές του Νταμίρ Κάναντι σε πρόσωπα και σύστημα ο Ατρόμητος κατάφερε να δείξει διαφορετικό πρόσωπο και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς.

Η ισοφάριση ήρθε στο 73’ όταν η υπεροχή του Ατρόμητου καρποφόρησε, με τον Ουγκράι να μπαίνει στην περιοχή και να εκτελεί με ωραίο διαγώνιο σουτ τον Πασχαλάκη κάνοντας το 1-1.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στις καθυστερήσεις όταν ο Ούμπιδες έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, πάσαρε στον Κωτσόπουλο, ο οποίος με αδύναμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Πασχαλάκη.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ατρόμητος έφτασε τους 21 πόντους σε 9 αγωνιστικές στη Superleague συνεχίζοντας να βρίσκεται μέσα στους στόχους του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46′ Ενσικουλού), Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο (87′ Ουμπίδες), Μούγιακιτς (46′ Κωτσόπουλος), Ουγκράι.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Λέο Ζαμπά (77′ Πέλκας) Ελ Καντουρί (82′ Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς