Στήριξη της ΝΔ σε Κ. Αγοραστό για υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Την στήριξη της Ν.Δ στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για τις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές, αλλά και στην κ. Ρένα Καραλαριώτου για την θέση της δημάρχου Λαρισαίων, ανακοίνωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης από τη Λάρισα σε εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ.

Ad - Διαφήμιση

Ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι το στοίχημα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλες τις Περιφέρειες είναι μεγάλο, σημειώνοντας πως η κατεύθυνση από τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη είναι «να οργανώσουμε και να οργανωθούμε σωστά ώστε να εκφραστεί ο κόσμος σε ισχυρά πρόσωπα και δυνατούς συνδυασμούς, ώστε να εκλεγούν άνθρωποι ικανοί όπου την επόμενη ημέρα που η Ν.Δ θα είναι κυβέρνηση να μπορέσει να συνεργαστεί για να υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα για το καλό των πολιτών».

«Η ΝΔ ενωμένη δίνει την μάχη σε όλα τα επίπεδα, οργανωμένα και μεθοδικά, έχοντας στον μυαλό της ένα και μόνο στόχο που είναι οι εθνικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης, και ταυτόχρονα άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου με δήλωση ευχαρίστησε μεταξύ άλλων την Ν.Δ για την στήριξη στο πρόσωπο της, ενώ απευθυνόμενη στους πολίτες της Λάρισας τόνισε ότι ο συνδυασμός της «έχει ανοιχτές τις πόρτες σε όλους τους φορείς της πόλης και πως η Λάρισα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα πρέπει να αλλάξει πορεία».