Σοκάρουν οι περιγραφές για τον παιδοκτόνο της Πετρούπολης

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες στη δίκη του παιδοκτόνου από την Πετρούπολη, ο οποίος κατηγορείται ότι στραγγάλισε, μαχαίρωσε και έκαψε την 18χρονη κόρη του Ειρήνη, μέσα στο σπίτι τους.

Ad - Διαφήμιση

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία του συντρόφου της 18χρονης, ο οποίος είπε ότι ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, είχε απειλήσει και τον ίδιο.

“Με είχε απειλήσει και εμένα με κουζινομάχαιρο, όταν πήγα ένα απόγευμα στο σπίτι τους γιατί έβριζε την Ειρήνη. Βγήκε στη βεράντα και μου είπε ‘κ….ε θα σε σκοτώσω’. Μερικούς μήνες πριν το συμβάν, είχε στείλει μήνυμα και στην Ειρήνη και της έλεγε ‘θα σε σκοτώσω, είσαι σαν τη μάνα σου’. Τότε φοβηθήκαμε, πήραμε τα σκυλιά και φύγαμε από το σπίτι. Είναι ο πιο δόλιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Όταν μπήκα στο διαμέρισμα τη μέρα που τη σκότωσε, ήταν σαν να έβλεπα ταινία τρόμου”, είπε χαρακτηριστικά.
Στην απολογία του αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν την ημέρα όταν έφτασε στο σπίτι από το οποίο έβγαιναν καπνοί.

«Με πήρε τηλέφωνο ο ξάδελφος της Ειρήνης και μου λέει “τρέχα, τη δέρνει” Με το που έφθασα έξω από το σπίτι, μου λέει ο ξάδελφός της ότι σταμάτησε να φωνάζει βοήθεια. Βλέπαμε ότι έβγαιναν καπνοί από το σπίτι. Μόλις μπήκαμε μέσα, είδα τον πατέρα να βρίσκεται πάνω στο κρεβάτι με την κοπέλα και φαινόταν να την έσφιγγε πολύ. Σαν να ήθελε να την εμποδίσει να φύγει. Και οι δύο δεν είχαν τις αισθήσεις τους. Όταν την είδα μετά στο νοσοκομείο, ήταν παραμορφωμένη», είπε στο δικαστήριο ο νεαρός φίλος της προσθέτοντας πως το σκηνικό έμοιαζε με ταινία τρόμου, καθώς υπήρχαν παντού αίματα… στους τοίχους και στο κρεβάτι.

Ο φίλος της Ειρήνης ανέφερε επίσης πως υπήρχαν ξυραφάκια κάτω στο πάτωμα και πετσέτες με αίματα. Επίσης πάνω στον νεροχύτη της κουζίνας υπήρχαν μπουκάλια με λάδι, όπως και το πάτωμα, το οποίο γλιστρούσε και δεν μπορούσε  κανείς με ευκολία να περπατήσει.

Η δίκη που πραγματοποιήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, διεκόπη για τις 20 Νοεμβρίου.