Δούρου: «Οι Περιφερειάρχες δεν έχουν καμία επιχειρησιακή ευθύνη για τις πυρκαγιές»

Άκρως υποστηρικτική προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα παρουσιάστηκε η Ρένα Δούρου ενώ αναφέρθηκε και στα πυρά που έχει λάβει κατά καιρούς από τα ΜΜΕ.

Ad - Διαφήμιση

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις πυρκαγιές στο Μάτι δηλώνοντας πως οι Περιφερειάρχες δεν έχουν καμία επιχειρησιακή ευθύνη στις πυρκαγιές καθώς ο ρόλος τους είναι απλώς υποστηρικτικός.

Για τις επιθέσεις των ΜΜΕ τονίζει πως «Επιδιώκουν να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη στις έρευνες που κάνει για τις τραγωδίες στο Μάτι και τη Μάνδρα». Τις χαρακτηρίζει «ύαινες», «σκυλίσεις φωνές» και «εσμό λειτουργών ενημέρωσης».

Συνεχίζει, δε, λέγοντας πως  «Η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει εις βάθος έρευνα και να αποδώσει ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι… Λάθη, προφανώς έγιναν. Και στην επιχείρηση αλλά και γιατί όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκαν «παγίδες θανάτου».

Ερωτηθείσα για τον αν ο Πρωθυπουργός γνώριζε για τους νεκρούς στη σύσκεψη που έγινε στο συντονιστικό, υπογράμμισε πως οι νεκροί δεν κρύβονται. «Ο πρωθυπουργός ρώτησε στη σύσκεψη για τις απώλειες, γι΄αυτό έμεινε μέχρι τα ξημερώματα και έδωσε την εντολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να κάνει τις ανακοινώσεις», συμπλήρωσε.