Νέα δημοτική κίνηση στο Περιστέρι

Αύριο Παρασκευή 19/10 στις 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου-σύμφωνα με πρόσκληση που στάλθηκε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης-όπου η προσωρινή επιτροπή θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της Νέας δημοτικής κίνησης στο Περιστέρι με την επωνυμία “ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” .
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της  εφημερίδας “ΠΡΩΤΗΣ” γίνεται μια νέα προσπάθεια από ανθρώπους οι οποίοι ιδεολογικά κινούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ).
Η έως τώρα δημοτική Παράταξη που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” με επικεφαλή τον Φώτη Κουγιουμτζή βαδίζει προς το τέλος της.
Η προσπάθεια που θα κάνουν οι άνθρωποι που στελεχώνουν τη νέα αυτή δημοτική κίνηση θα είναι προς την κατεύθυνση της συνεργασίας με προσωπικότητες και σχηματισμούς ανεξαρτήτου κομματικού και ιδεολογικού στίγματος για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή από το Περιστεριώτικο κοινό.
Η εκλογή του επικεφαλή της νέας κίνησης θα γίνει ύστερα από ψηφοφορία.
Ένα όνομα που ακούγεται είναι του Αθανασίου Καποτά, τέως διοικητή του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και εφάπαξ παροχών.
Η “ΠΡΩΤΗ” θα παρακολουθεί από κοντά και θα ενημερώνει τους αναγνώστες της συνεχώς με δημοσιεύματα, τόσο στην έντυπη, όσο και στην ηλεκτρονική της μορφή, για ότι βλέπει, ακούει και κινείται στο Περιστέρι και αφορά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2019.