Νέο ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου Ιλίου για τη στέγαση Παιδικού Σταθμού

Νέο ιδιόκτητο κτίριο πρόκειται να αποκτήσει ο Δήμος Ιλίου για τη στέγαση του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, με τη μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στο Πάρκο Φοινίκων. Το έργο προϋπολογισμού 598.150,00 € θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τον Δήμο Ιλίου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, μετά και την ομόφωνη έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης για την κατασκευή του έργου μεταξύ των δύο μερών από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ad - Διαφήμιση

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο αποτελεί αναγκαιότητα για τα παιδιά μας. Θα εξυπηρετήσει τις οικογένειες και τις ανάγκες των παιδιών προσχολικής ηλικίας, παράλληλα, όμως, από τη στέγαση του Παιδικού Σταθμού σε κτίριο του Δήμου, θα εξοικονομηθεί ένα σημαντικό ποσό χρημάτων.

Θα ήθελα να συγχαρώ τις Υπηρεσίες μας για την εκπόνηση ολοκληρωμένων μελετών και να ευχαριστήσω θερμά την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεόδωρο Σχινά, τους Περιφερειακούς Συμβούλους για την έγκριση του έργου και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρο Τζόκα για την ανταπόκρισή του σε έργα κοινωνικού χαρακτήρα και μείζονος σημασίας για τον Δήμο μας.»