«Ξύπνησε» από το κώμα η κοπέλα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι

Σε καλύτερη κατάσταση είναι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας η κοπέλα που πριν από μερικές μέρες είχε βρεθεί γυμνή και παρατημένη σε κεντρικό δρόμο του Ζεφυρίου.

Ad - Διαφήμιση

Απάντησε γραπτώς σε κάποιες από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι αστυνομικοί και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως είναι Ελληνίδα ενώ ένα τατουάζ που έχει βοήθησε στο να την αναγνωρίσουν η γιαγιά και η αδελφή της. Οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι πως σύντομα θα μπορούν να έχουν περισσότερα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε ότι αφορά τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στον οργανισμό της οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια. Είτε τα είχε πάρει μόνη της, είτε της τα είχαν χορηγήσει οι δράστες με σκοπό να τη βιάσουν. Έτσι, μπορεί να δικαιολογηθεί το γεγονός πως δεν υπάρχουν ίχνη εξωτερικής κακοποίησης αλλά υπάρχουν ίχνη βιασμού στα γεννητικά της όργανα.