Συνεργασία Ολυμπιακού με μεγάλη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν λόγο για την πιο ιστορική συμφωνία του ελληνικού αθλητισμού όσον αφορά τη συνεργασία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την bwin.

Ad - Διαφήμιση

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με την GVC Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως τυχερών παιχνιδιών. Και την προβολή της bwin στη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε την εταιρεία και τους εκπροσώπους τους στην οικογένεια του Ολυμπιακού και να ευχηθούμε να έχουμε ανάλογες επιτυχίες με αυτές της τελευταίας 10ετίας. Είμαστε χαρούμενοι για αυτήν την συνεργασία. Όπως γνωρίζετε η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς οργανισμούς στην Ευρώπη και το brand του Ολυμπιακού είναι από τα πιο ισχυρά. Νιώθουμε ικανοποιημένοι που ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματικός οργανισμός επέλεξε την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ως την πρώτη ομάδα μπάσκετ και ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων του τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Και να μας βοηθήσει η bwin στην επίτευξη των δικών μας στόχων. Ο Ολυμπιακός τη τελευταία 10ετία είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και μια πολύ ισχυρή πλατφόρμα προβολής των μεγάλων επιχειρηματικών οργανισμών. Της Ελλάδας και παγκοσμίως. Από την άλλη φιλοσοφία της ομάδας, οι αξίες μας και οι αρχές μας εκτιμούνται ιδιαίτερα και γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι χορηγοί και οι συνεργάτες είναι δίπλα μας σε μακροχρόνιες συνεργασίες.»

Αντίστοιχα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε: «Καλή χρονιά και καλή σεζόν να έχουμε. Να καλωσορίσω bwin. Είναι η σημαντικότερη συνεργασία στον χώρο του μπάσκετ απ΄όσο θυμάμαι και εγώ. Ενδεχομένως και στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού αν λάβουμε υπόψιν μας και τη διάρκεια της συνεργασίας. Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γι’ αυτό. Εκτός από τη συνεργασία με την bwin είναι σημαντική για μας και η κοινωνική προσφορά.»

O εκπρόσωπος της GVC Γκάρι Ναλ, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ.. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για το καλωσόρισμα. Στην GVC είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε τις ίδιες αξίες και το fair play. Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε την ιστορία του Ολυμπιακού. Έχομε συνεργαστεί με μεγάλα κλαμπ όπως η Ρεάλ, η Βαλένθια, η Ατλέτικο και η Ίντερ. Θα συνεργαστούμε για τα επόμενα πέντε χρόνια μίνιμουμ και χέρι χέρι να φτάσουμε στην κατάκτηση όλων των στόχων».

Ο εκπρόσωπος της bwin, Ιωάννης Καποδίστριας εξήγησε με τη σειρά του: «Να ευχαριστήσω τους προέδρους της ομάδας, τον διευθυντή κ. Χρηστο Σταυρόπουλο, τα στελέχη με την διορατικότητά τους και τη συνέπειά τους, βοήθησαν να ολοκληρωθεί αυτή τη συνεργασία. Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός τον κ. Νίκο Λεπενιώτη και από την ομάδα μας την κυρία Ιωάννα Μπερίου. Είχαμε μαζί μακροχρόνιες συζητήσεις και παρόλο που το οικονομικό σκέλος είναι σημαντικό, σας διαβεβαιώνω ότι αφιερώσαμε ελάχιστο χρόνο να συζητάμε το τίμημα της χορηγίας. Αυτό που μας απασχόλησε περισσότερο ήταν το πώς θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε μαζί ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις συνέργιες και το όφελος και για τα δύο μέρη. Να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ώστε η συνεργασία να βοηθήσει στην επίτευξη όλο και μεγαλύτερων στόχων».