Ψυχασθενής εγγονός σκότωσε τον παππού και τη γιαγιά του

Σοκ προκαλεί η ωμή απολογία του νεαρού εγγονού των δύο ηλικιωμένων οι οποίοι βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης δολοφονημένοι μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στην Καβάλα.

Ad - Διαφήμιση

Ο 26χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς πως σκότωσε το ηλικιωμένο ζευγάρι με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια. Μπροστά στο φρικτό έγκλημα βρέθηκε η μητέρα του 26χρονου, η οποία ήταν αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς έσπευσαν οι αρμόδιες αρχές, οι οποίες δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης ή ενδείξεις ληστείας, με αποτέλεσμα οι έρευνες να στραφούν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Η μητέρα του δράστη κάλεσε την αστυνομία
Το άτυχο ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στη συνοικία του Προφήτη Ηλία μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Η μητέρα του δράστη, ήταν αυτή που βρήκε στις 11.00 το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος τα άψυχα κορμιά των δυο ηλικιωμένων, όταν εσπευσμένα έφυγε από τη δουλειά της, γιατί δεν απαντούσαν στα τηλεφώνημά της.
Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκεται ιατροδικαστής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί και το μαχαίρι με το οποίο φαίνεται ότι διαπράχθηκε το έγκλημα.
Ο 26χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Από το προηγούμενο βράδυ ο 26χρονος κινούνταν ανήσυχος στη γειτονιά, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από όσους μένουν στην περιοχή. Ο δράστης της διπλής δολοφονίας φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές σε διάστημα ενός έτους, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, λόγω της συμπεριφοράς που επεδείκνυε. Ο νεαρός άνδρας εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του, που ήταν μελισσοκόμος, ενώ η οικογένεια έχει έναν ακόμα γιο, που είναι φοιτητής.