Δήμος Αιγάλεω: Ημιμαραθώνιος αγώνας 21 km

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο ημιμαραθώνιος αγώνας 21 km «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού». Η διαδρομή που θα ξεκινήσει 08:30 από τον Κεραµεικό θα περάσει και από τον Δήμο Αιγάλεω, με τερματισμό στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας.

Θα υποδεχθούν τους δρομείς στον 2ο Σταθμό Τροφοδοσίας, έξω από το Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 365), έχοντας μεριμνήσει για πάγκους, καρέκλες και νερά.

Ο Ημιμαραθώνιος αγώνας 21 km «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού» συνδιοργανώνεται για 4η χρονιά από τους: Δήμος Ελευσίνας, Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήµου Ελευσίνας, Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τοµέα Αθηνών και το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. μαζί με τους: Σύλλογος Δροµέων Υγείας Ελευσίνας (ΣΔΥΕ), Πανελευσινιακός Α.Π.Ο, Οργανισµός Πολιτισµού Άθλησης και Νεολαίας Δήµου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), Ελληνική Οµοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ), καθώς και µε τους δήµους Αθήνας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Ασπροπύργου στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Αισχύλεια 2018».

Οι Σταθμοί Τροφοδοσίας σε κάθε Δήμο είναι:
3° χλμ. / Δήμος Αθηνών / Στην εκκίνηση και στον 1° σταθµό
6° χλµ. / Δήμος Αιγάλεω / Στον 2° σταθµό
9° χλµ. / Δήµος Χαϊδαρίου / Στον 3° σταθμό
12° χλµ. / Δήμος Ασπροπύργου / Στον 4° σταθμό
13.5ο χλµ. / Δήμος Ασπροπύργου / Στον 5° σταθµό
15° χλµ. / Δήμος Ασπροπύργου / Στον 6° σταθμό
18° χλµ. / Δήμος Ελευσίνας / Στον 7ο σταθµό