Ανεξήγητη συμπεριφορά του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου – “Κόβουν” κλήσεις με το … έτσι θέλω

Ad - Διαφήμιση

Ανεξήγητη συμπεριφορά επιδεικνύουν τo τελευταίο χρονικό διάστημα αστυνομικά όργανα του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου απέναντι σε κατόχους αυτοκινήτων που παρκάρουν τα οχήματά τους στην Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη.

Ad - Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα, στην Παναγή Τσαλδάρη από την συμβολή με την Αιμιλίου Βεάκη έως και στο ύψος της Α’ Παιδικής Χαράς δεν υπάρχουν απαγορευτικές πινακίδες που να απαγορεύουν το παρκάρισμα των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι αυτό έχει συμβεί για να διευκολύνονται οι πολίτες, οι πελάτες, για τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου του Περιστερίου αλλά και για τις συναλλαγές τους με τις τράπεζες – ΔΕΚΟ – ΔΗΜΟ κλπ. μιας και δεν υπάρχει άλλος χώρος (Parking) για να παρκάρουν οι πολίτες τα οχήματα τους.

Την Δευτέρα, 27.08.2018 πεζή περιπολία του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου έκοβαν κλήσεις σε οχήματα που είχαν παρκάρει στα συγκεκριμένα οδικά σημεία μιας και οι οδηγοί ήξεραν ότι εκεί δεν απαγορεύεται η στάθμευση. Σε διαμαρτυρία των οδηγών προς τα αστυνομικά όργανα, αυτά απαντούσαν με εριστικό ύφος. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η κλήση αναφέρει σαν αιτία: ότι τα οχήματα είχαν σταθμεύσει εν μέση οδό που το υπόλοιπο τμήμα της οδού δεν επαρκεί για την κυκλοφορία άλλων οχημάτων. Απολύτως ψευδές όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που “τράβηξε” αποκλειστικά ο δημοσιογραφικός φακός της  εφημερίδας “Πρώτης”.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου κ. Γιάννης Καλαντώνης (ένας εκ των παθόντων) επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υποδιοικητή του  Α΄ Αστυνομικού Τμήματος κ. Κων/νο Τσιγκόπουλο και του εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες του Εμπορικού κόσμου. Ο κος Τσιγκόπουλος απάντησε ότι τα οχήματα είχαν διπλοπαρκάρει και γι’ αυτό “κόπηκα” οι κλήσεις!!! Ο κος Καλαντώνης απάντησε ότι αυτό είναι ψευδές κάτι που το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες!!!

Πάντως το θέμα είναι ότι αυτό το ανεξήγητο κυνηγητό που έχουν υποστεί οι οδηγοί-ιδιοκτήτες των οχημάτων που παρκάρουν στην Παν. Τσαλδάρη (εκεί που επιτρέπεται το παρκάρισμα) θα επιφέρει άλλο ένα τεράστιο πλήγμα στην οικονομική-εμπορική ζωή της πόλης μας.

Υπάρχουν έντονες αντιδράσεις, θα γίνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας στην πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας και νομίζουμε ότι ο Διοικητής του Α’ Αστυνομικού Τμήματος θα πρέπει να δώσεις τις απαραίτητες απαντήσεις.

Οψόμεθα!!!

Ad - Διαφήμιση