Πέθανε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Περικλής Λύτρας

Ad - Διαφήμιση

Ο Π. Λύτρας ήταν ένα από τα πρόσωπα που συνέβαλαν στην ίδρυση του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Είχε αναλάβει διοικητικές αρμοδιότητες για την ολοκλήρωση λειτουργίας του νέου Ιδρύματος.

Ad - Διαφήμιση

H  εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών, το  Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 .

Συλλυπητήριο  μήνυμα του Πρόεδρου ΔΕ ΠΑΔΑ   Κ.  Μουτζούρη

Ένας πολύτιμος και πολυαγαπημένος φίλος και συνεργάτης, ο Περικλής Λύτρας διάβηκε τον Αχέροντα. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, η ακαδημαϊκή κοινότητα, ο κόσμος του τουρισμού πενθούν. Πενθεί βαθύτατα και ο υπογράφων,
Κώστας Μουτζούρης

Το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας για την απώλεια του Καθηγητή Π. Λύτρα

Ο Πρύτανης Δρ Βασίλης Τριανταφύλλου και η Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, συμμετέχουν στο πένθος της οικογένειας του και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια, για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθηγητή Περικλή Λύτρα. Οι σκέψεις μας θα τον συνοδεύουν στην αιωνιότητα που πορεύτηκε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Με βαθύτατη θλίψη,

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Δρ Βασίλης Τριανταφύλλου
Καθηγητής

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με βαθιά οδύνη ανακοινώνεται στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ο αδόκητος θάνατος του Καθηγητή Περικλή Λύτρα, Αν. Κοσμήτορα της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, Προέδρου του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Ιδρύματος και Διευθυντή του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό”, που οργανώνει το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίο Αιγαίου.

Ad - Διαφήμιση