Πανομοιότυποι δίδυμοι παντρεύονται πανομοιότυπες δίδυμες και θα μείνουν όλοι μαζί

Το Διαδίκτυο έχει «τρελάνει» η ιστορία δύο πανομοιότυπων διδύμων οι οποίοι πρόκειται να παντρευτούν δύο πανομοιότυπες δίδυμες, με τον ένα γάμο να γίνεται φυσικά μετά τον άλλο!Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως έχουν αποφασίσει θα μείνουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι!

Ad - Διαφήμιση

Οι 24χρονοι Zack και Nick Lewan είναι αχώριστοι από τη γέννησή τους, όπως άλλωστε και οι μέλλουσες σύζυγοί τους, οι επίσης 24χρονες Krissie και Kassie Bevier.

Η Kassie και ο Nick γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο Grand Valley πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ στο πρώτο τους ραντεβού συμφώνησαν να φέρουν μαζί και τα δίδυμα αδέρφια τους. Ο έρωτας αποδείχθηκε κεραυνοβόλος, με την πρώτη ματιά και των… τεσσάρων, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να βγαίνουν ταυτόχρονα. Όπως ήταν αναμενόμενο, και οι προτάσεις γάμου ήρθαν μαζί, ωστόσο όσο περίεργο και αν φαίνεται οι δύο αδερφές ήθελαν ξεχωριστές τελετές. Και αυτό γιατί «μεγαλώνοντας ως δίδυμες δεν είχαμε ποτέ κάτι αποκλειστικά δικό μας». Και πώς όχι όταν μοιάζουν ακόμα και οι άνδρες που θα παντρευτούν!

Μετά τον ξεχωριστό πάντως μήνα του μέλιτος (πάλι καλά) ίσως αρχίσουν τα… μπερδέματα όταν μείνουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη.